Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Zelot


Κυκλοφόρησε το νέο Sonik. Δεν το έχω στα χέρια μου, δεν ξέρω καν αν υπάρχει λόγος να το αγοράσω. Είδα όμως τη διαφήμιση πρωί-πρωί στο Avopolis. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ανάμεσα στα θέματα στο εξώφυλλο ανάμεσα σε AC/DC, Grace Jones και Monster Magnet γράφει και Αργύρης Ζήλος. Είναι θέμα ο Ζήλος ή το ότι ο Ζήλος πήγε στο Sonik και πρέπει να τον διαφημίζουν στο εξώφυλλο; Κατά τα άλλα το θέμα Urban Legends ίσως έχει ένα ενδιαφέρον όπως και αυτό για την Americana, αν και έτσι πως διαφημίζεται μάλλον θα είναι γραμμένο με το "ιδιαίτερο" non-humour κάποιου από τους "χιουμορίστες" συντάκτες του (αλεπούδες στα κάρβουνα κλπ). Ωραία χρώματα στο εξώφυλλο αλλά φυσικά μιλάμε για τεύχος Νοεμβρίου που κυκλοφορεί λίγο πριν εκπνεύσει ο μήνας...

4 σχόλια:

thod. είπε...

zelott

Ανώνυμος είπε...

παραδοξως το τρεχον τευχος ειναι πολυ βελτιωμενο. και ενω περιμενα πολλα απο το ζηλο, τα 2 κειμενα του δε μου ειπαν και πολλα πραγματα. αντιθετα, επεστρεψε και ο καραμπεαζης και το κειμενο για την americana ειναι εξαιρετικο!

Killah είπε...

@ oksikemia
den to xo parei akoma kai eilikrina den ksero an tha to paro.
oso gia ton karampeazi epifylassomai. prosopika me exei kourasei.then again, it's one person's opinion :)

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

Καλησπέρα! Προσωπικά θεωρώ ότι ο Ζήλος είναι ο κορυφαίος Έλληνας μουσικογράφος και ο μόνος που θα μπορούσε να μπει θέμα στο εξώφυλλο.