Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Φρουτότυπο Baby


Χμ. Δύο σκέψεις:
α)Μέχρι πότε θα θεωρείσαι λεσβία αν δεν ενδιαφέρεσαι να κάνεις παιδί; Κανείς δεν το αποκλείει jesus! Απλώς, όταν έχεις δημιουργικές τάσεις σε ενδιαφέρουν κι άλλα πράγματα, κι όχι αν έφτασες τα 25, 30, 35 ή οποιαδήποτε άλλη ηλικία. Το παιδί πρέπει να είναι αποτέλεσμα ενός ωραίου έρωτα και όχι ενός κοινωνικά επιβεβλημένου άγχους. Το post αυτο φυσικά ισχύει για τις γυναίκες, γιατί ένας άντρας που δεν θέλει να κάνει παιδί είναι normal, cool, playboy.NOT.
β)Έμαθα από τα comments στο blog του enteka ότι έκλεισε ένα καφέ στη Θεσσαλονίκη, το Φρουτότυπο. Μικρό, τοσοδούλι για την ακρίβεια, με πεντανόστιμα γλυκά και 7 ή 8 τραπεζάκια. Υπερ-ευγενικός κύριος με μουστάκι, free press, καλοκαίρι τραπέζια έξω, πέρασμα, Ναυαρίνου, συζητήσεις, αναλύσεις, σχέδια, χαρά, στενοχώρια, τσάι φράουλα. Τι κρίμα. Πιο δίπλα βρισκόταν ένα δισκάδικο, το Kaleidoscope, που έκλεισε πολλά χρόνια πριν. Πεθαίνει αυτή η πόλη ρε γαμώτο.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Άστσ βράστα. Πάει το καημενούλικο. Πάνε τα γλυκά πάνε και οι φρουτοσαλάτες.

Killah είπε...

Giati ekleise re c?

josef είπε...

24 χρόνια ήταν ανοιχτό...απλά βαρέθηκε ο ιδιοκτήτης.αυτό διαπίστωσα το διάστημα που δούλευα εκεί λίγο πριν κλείσει.έψαχνε καιρό για αγοραστή και μάλιστα είχε ρίξει και αρκετά την τιμή-όχι ότι ήταν και λίγα τα λεφτά στην τελική..

υ.γ. φρουτοσαλάτες φτιάχνει και το bolivar!είναι και μέταλ:-)