Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Αγαπητέ Alexander

Ξετρελάθηκα με το τραγούδι σου αλλά και με την performance σου. Είσαι πολύ ταλαντούχος και πολύ όμορφος. Jesus, you are gorgeous! Που λες, επειδή είμαι σε ένα κάποιο λούκι σκέφτηκα να σου γράψω αυτό το γράμμα μήπως και σε βρει σύμφωνο. Σκεφτόμουν λοιπόν μήπως θα ήθελες να τα φτιάξουμε και να ζήσουμε μαζί έξω απ'το Όσλο. Θα μετακόμιζα αύριο. Άντε, μεθαύριο για να προλάβω να τους χαιρετήσω όλους. Που λες...θα τα φτιάχναμε, θα μέναμε σε ένα τέλειο, ήσυχο σπίτι, τριόροφο i guess για να'χουμε χώρο για καλλιτεχνική έκφραση, και θα είχαμε πολλούς φίλους. Τα βράδια θα βγαίναμε νωρίς για φαγητό και θα πηγαίναμε στα alternative μπαρ. Καμιά φορά θα πηγαίναμε και στα μπλακμεταλάδικα. για καφριλες. Θα ακούγαμε Madrugada, Apoptygma, Lindstrom, Turbonegro, A-ha και Royksopp. Θα πηγαίναμε περιπάτους στα Φιόρδ και στα δάση. Θα κάναμε σκι το χειμώνα. Θα σου μαγείρευα lapskaus και torsk. Το χειμώνα δεν θα παθαίναμε κατάθλιψη απ'το σκοτάδι γιατί θα ήμασταν μαζί και το καλοκαίρι θα χαιρόμασταν τη μέρα. Άσε που αν πήγαινε σοβαρά το πράγμα τα παιδιά μας θα είχαν την καλύτερη εκπαίδευση στην Ευρώπη.
Αυτά έχω να προσφέρω. Να προσθέσω ότι είμαι Ελληνίδα, ζω στην Αθήνα, είμαι μελαχρινή και κοντούλα, λίγο μεγαλύτερη από σένα, μαγειρεύω καταπληκτικά, και θέλω κάποιον να με πάρει μακριά.
Φιλία από τη ζεστή Αθήνα, στο δροσερό (ή και κρύο) Όσλο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε συ Killah άσχημος είναι

Killah είπε...

asxhmos?
kouklaki zografisto einai! koita mati paidi mou!

spiral είπε...

σα διασταύρωση willy wonka με joker είναι :Ρ

Lopi είπε...

Αυτό το μάτι που λες εσύ κοίταζα κι εγώ Killah μου, και σαν να γυάλιζε λιγάκι. Άσε που μου φάνηκε και λίγο κοντοπίθαρος. Ή ήταν ιδέα μου?

Killah είπε...

@ spiral
empneusmenh h diastavrosh alla NOT!
@ lopi
e ama de gyalize de tha mou arese..:P
oso gia to ypsos..egkyres internetikes phges anaferoun 1.83 :)
ase pou kai ta kontoula exoun thn xarh tous!

Ανώνυμος είπε...

agapiti Killiah..
Eimai gay na to jekatharisoyme ayto. O sakis einai o antras tis zois moy kai tha ithela na mesolabiseis na ta ftiaxoyme..
episis akoygome ligo klapsomoynis alla eprepe na to pezo kai antras giati koritsakia san ki esena ,psichoponiarika all kai exypna giati theloyn antres na toys kanoyn oti theloyn yparxoyn polla.eimai malakokavlis kai den goystaro apoptygma .exeis polloys mithoys sto kefali.
tha ithela na eimai san to saki na tragoydao europop kai pistepse me einai kalo tragoydi.apla eprepe to bravio na erthei stoys Vikings fetos.H klapsomoyna Islandi den ta katafere opote emena egv..etsi pai.
an pali thelis na ta ftiajoyme kanena problhma.alla tha kaneis ton antra esy..
dikos soy,
alksanter..