Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Mellon Collie


*Σήμερα ήμουν κουκουλοφόρος. Φόραγα ένα μπλουζάκι με κουκούλα. Ακόμα κι αυτό ανέκδοτο θα γίνει-είναι άλλωστε τόσο γελοίο. Επίσημα ρουφιανιλίκια θα έχουμε από εδώ και μπρος. Λες και δεν έφταναν οι ρουφιάνοι που λέγονται ελεγκτές σε ΜΜΜ ή οι ρουφιάνοι στον εργασιακό χώρο. Βέβαια στις δουλειές δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Συνάδελφοι που δεν σε στηρίζουν, που έχεις αντιζηλίες μαζί τους, ή μήπως εκείνοι που στο παίζουν φίλοι για να σε ρουφιανεύουν; Δεν ξέρω. Ξέρω όμως ότι είμαστε χώρα ρουφιάνων.
*Κατέβασα να δω το Less Than Zero. Το 'χω ξαναδεί. Είναι η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Ellis και έχει στο σάουντρακ το Hazy Shade Of Winter. Λατρεύω τον Ellis.
*Έχω τρομερό πρόβλημα μπλογκοέμπνευσης. Δεν μπορώ να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου για πάνω από δύο προτάσεις.
*Πολλή τηλεόραση. Πολλή=4-5 ώρες την εβδομάδα που για τα δικά μου δεδομένα είναι πολύ. Έχω φάει κόλλημα με το MTV. Βλέπω America's Next Top Model στο ΣΚΑΙ. Βλέπω Gossip Girl και άμα πετύχω καμιά επανάληψη Δέκατη Εντολή ή Κόκκινο Κύκλο. Βλέπω φακέλους, Θεοδωράκη και Τσίμα. Τηλεόραση=μελαγχολία. Περιττά κιλά=μελαγχολία. Κατάλυση της δημοκρατίας=μελαγχολία. Η άθλια χώρα στην οποία ζούμε=μελαγχολία. Άνθρωποι που προσπαθούν να αλλάξουν και δεν τα καταφέρνουν=μελαγχολία. Άνθρωποι που αποφασίζουν να δεσμευτούν για μια ζωή=μελαγχολία.

Τρόποι αντιμετώπισης της μελαγχολίας; Η Αθήνα σε λίγο θα'ναι ανοιξιάτικη. Άραγε η Άνοιξη θα νικήσει τη μελαγχολία;

4 σχόλια:

ShoppingTherapy είπε...

ρουφιάνοι στη δουλειά είναι όσοι σε καρφώνουν κατευθείαν στον διευθυντή, αντί να σου πουν στα ίσια τι τους ενοχλεί. κερδίζουν την εύνοια του διευθυντή αλλά τίποτα άλλο επί της ουσίας.
btw το less than zero είναι από τις αγαπημένες μου δυσοίωνες ταινίες. αλλά αν βαράς μελαγχολία χειροτερεύει τα πράγματα, καλύτερα σαχλοκομεντί

pan pan είπε...

h anoiksi tha nikisei toys allergikous. katalavaineis oti ola einai wraia, alla ypofereis, if you know whadumsayen

Ανώνυμος είπε...

Makari na tin nikisei...alla thelei douleia polu....polu atimi auti i anoiksi....upouli....ekei pou eimaste ti kala sta kaskolakia mas k sta skoufakia mas,tsoup,skaei apo to pouthena me kati liakades kai mas pairnei ta muala! Kai molis nuxtwnei,pagwnia.Mesa k eksw.H anoiksi thelei parea ki as lene kruo kairos gia duo!

Killah είπε...

@ stella
τα happy ending films με κάνουν χειρότερα!
@ pan pan
i know..
@ anonymous
mh syzhtas!