Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Ουφφφφ


Μετρό Ακρόπολη: Παιδάκι: «Ακόπολη». Μαμά: Μπράβο. Η Ακρόπολη ήταν ένα κάστρο όπου έμεναν βασιλιάδες και βασίλισσες και μετά πέθαναν.
Ελπίζω η αίσθηση που είχα ότι η κυρία ήταν αλλοδαπή να αληθεύει..

Λεωφορείο: Εγώ: Θέλεις εισιτήριο; Η άλλη: Όχι δεν θέλω.
Nice..

Να δω πότε θα αποφασίσω να πάω στο San Francisco να δουλεύω ταμίας σε σούπερ μάρκετ, να γυρίζω σπίτι, να χώνομαι στην αγκαλιά του αγαπημένου μου και να μη με απασχολεί τίποτα. Τίποτα από αυτό τον άθλιο κόσμο που μας έχει περικυκλώσει. Και δε μιλάω μόνο για αυτούς στα ΜΜ…Μ.

3 σχόλια:

Lopi είπε...

Καλύτερα όχι San Francisco, πολλές ανηφόρες-κατηφόρες βρε παιδάκι μου, θα σου βγαίνει η γλώσσα έξω μέχρι να γυρίσεις σπίτι. Κάτι σε πιο flat δεν έχουμε να κυκλοφορείς και με ποδηλατάκι? Να προτείνω έναν Βόλο? Δεν έχει θεόρατη γέφυρα βαμμένη κόκκινη, αλλά πιστεύω θα σου άρεσε.
(Να δεις θα γίνω σαν τον Mελ και εγώ γραφική και όπου σταθώ και βρεθώ θα εξαίρω τα καλά του Βόλου. Σόρυ Mελ, μπατ γιου νοου ιτς τρου.)

Killah είπε...

haha, me tis anhfores omos gymnazesai kiolas :P:P
ah, volos poly oraia, eixa faei k mia klhsh :):) seriously, panemorfa einai sto volo.

ShoppingTherapy είπε...

όντως προέκυψε τυχαία το φρίσκο? η φιλαδέλφεια θεωρείται αυτή τη στιγμή η καλύτερη πόλη στην αμερική για ηλικίες γύρω στα 30, από άποψη διασκέδασης, καθημερινότητας, ποιότητας κλπ. έχει και χαμηλό φόρο στα ψώνια είναι και east coast