Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Πο πο γενικώς!


*Α ρε Μονικάκι πάλι χαμός γίνεται για την πάρτη σου. Της γάμησες της μουσικής βιομηχανίας λένε. Ίδρωσε το αυτί της. Ο καψερός ο Μαραβέγιας τι σου ΄φταιγε το παλικάρι; Για τη Γαλάνη δεν ξέρω πώς χώνει τη μουσούδα της στα πράγματα, πάντως γενικώς ενδιαφέρεται για νέους μουσικούς. Τώρα ίσως είναι και επιφάνεια, δεν έχω ιδέα. Τελικώς, μετά από πολλή σκέψη κατέληξα στό ότι στα @@ μου ποιον σέβεται και ποιον όχι, για τη Μόνικα λέω. Το θέμα είναι το έργο της. Η μουσική της είναι καλή-οι στίχοι της απαίσιοι, that's all for me. Το μόνο μου σχόλιο έχει να κάνει με τη φράση του "ανώνυμου" ότι ενδιαφέρεται για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω της. Την έχω ακούσει την κοπελίτσα να λέει σε ραδιοφωνική συνέντευξη ότι δεν θα 'γραφε στίχους για τη φτώχια γιατί δεν έχει ιδέα τι σημαίνει φτώχια. Τράβα μια βόλτα στην Ομόνοια κορίτσι μου, βοήθα κανά φτωχό άνθρωπο που μου γυρνάς με το μίνι κούπερ και δεν ξέρεις τι σημαίνει φτώχια. Ένα πράγμα χρειάζεται να κάνεις για να μάθεις. Να κατεβάσεις το παράθυρο του αυτοκινήτου σου και να κοιτάξεις έξω.

*Αρκετά με τη Μόνικα. Υπάρχουν και εξίσου ταλαντούχοι μουσικοί. Πάρτε για παράδειγμα τον His Majesty The King Of Spain και τους Le Page που από κάποιο cruel twist of fate θα παίξουν στο Soundwave για να αναδειχτεί ένας τους νικητής της βραδιάς (ανά δύο παίζουν-ο ένας κερδίζει). Προσωπικά μου αρέσει ο King γιατί τα δύο κομμάτάκια του είναι πολύ ωραία και η διασκευή στο Gouge Away τσακίζει κόκαλα, γόνατα, ό,τι έχετε τέλος πάντων που δεν έχει διαλυθεί ακόμα από τα βάσανα (hah) ή από τις πολλές μουσικές. Plus, φοβερή φωνή. Και οι Le Page βέβαια είναι εξίσου συμπαθείς και πολύ poppy και με περισσότερη εμπειρία. Μαλακία παίχτηκε. I wanted both.

*Ταβερνάκι το Όνειρο (νομίζω) στα Άνω Πετράλωνα με απίστευτο φαί και Π-Α-Μ-Φ-Τ-Η-Ν-Ο!

*Δεν θυμάμαι αν το χω ξαναποστάρει, αλλά υπάρχει μια κοπελίτσα που για να μην της φαν τα αυτιά στην εφημερίδα που δουλεύει γιατί η εφημερίδα αυτή βγάζει και ένα ψευτογυναικείο περιοδικό κάθε μήνα, γράφει με ψευδώνυμο σε κανονικό γυναικείο περιοδικό. Χμ. Αν οι μισθοί ήταν αυτοί που πρέπει θα το έκανε; Μάλλον όχι.

*Ευτυχώς το χώρο των media και της μουσικής τον βλέπω από πολύ-πολύ-πολύ κοντά αλλά όχι από μέσα. Thank god.




2 σχόλια:

lucia είπε...

*σχετικά με Μόνικα:
υποθέτω πως εννοεί ότι δεν έχει βιώσει τη φτώχεια κι όχι πως δεν την έχει δει ποτέ της. οπότε από το να γράψει για κάτι που δεν γνωρίζει από πρώτο χέρι και να το παίξει ευαίσθητη προτιμάει να γράφει για πράγματα που γνωρίζει. θα ήταν οκ. για μένα αν δεν καμάρωνε τόσο για τα λεφτά του μπαμπά της..

thod. είπε...

killah gia tsekare afto
http://0600am.blogspot.com/2009/03/blog-post_7775.html

kai pare kai esy meros