Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Sunday at Devil Dirt, Thursday at Home





Ήρθε σήμερα. Από το play.com. Στο public το είχε γύρω στα 18 ευρώ. Είναι v2 που δεν έρχεται Ελλάδα. Το πήρα 14 ευρώ και έχει και ένα bonus disc με 7 live κομμάτια και γαμάτο packaging. Για να κάνω και το fashion statement μου, τρελαίνομαι για την Isobel που άφησε τα φλώρικα ζιβάγκο των Belle and Sebastian και έγινε cowgirl με καρό πουκάμισο, δερμάτινη καφέ ζώνη και τζην φυσικά. Στο εσώφυλλο δείχνει και τα παπούτσια της, white trash πλατφόρμες (η πέδιλα) και κόκκινο νύχι. Έναν Lanegan χρειαζόταν για να γίνει γυναίκα μάλλον. Α, όσο για τον εν λόγω κύριο, στέκεται δίπλα της, στο porch, μαυροφορεμένος. Για τον δίσκο, λίγο πολύ γνωστά: americana meets urban blues meets rock music meets pop vocals by Isobel and drunk vocals by Lanegan. Μήπως να βάλω λίγο ουίσκι στον καφέ;

5 σχόλια:

Archimidis P. είπε...

Teleio...

Ανώνυμος είπε...

ax,egw pali giati protimousa thn palia isobel...an kai prepei na paradextw oti akoma den to xw akousei-ntroph!

Lopi είπε...

Μ'αρέσει που το κάνει τώρα. Αν το είχε κάνει μερικά χρόνια νωρίτερα θα την κατηγορούσαν ότι αντιγράφει Madonna εποχής American Pie. Το Μαντονάκι δεν λέω, καλά κάνει και δεν μας αφήνει να βαρεθούμε με τις απανωτές αλλαγές περσόνας, αλλά ό,τι στυλ πιάσει το καίει για μια δεκαετία.

thod. είπε...

egw lopi, killah kai siswmi parea protimw isobel epoxes amorino kai belle & sebastian. panta etsi 8a tin exw sto mialo mou.

ton allo ton trompa den ton sxoliazw.

Killah είπε...

@archimidis P.
thanx :)
@anonymous
eisai tou pio soft i guess :)
@lopi
having said that, latrevo to cowboy look ths madonna :)
@thod
ton lanegan les trompa?haha :)