Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Καλύβα yoga


Πάντα ήθελα να ξεκινήσω μια πρόταση με τη φράση "My therapist says". Επειδή όμως την ψυχοθεραπεία τη γλίτωσα, θα πρέπει να βρω μια εναλλακτική φράση. My yoga instructor, λοιπόν, says σε κάποια φάση: "Φανταστείτε ότι στους γλουτούς σας έχετε δύο τεράστια ρουθούνια και ότι από εκεί περνάει όλος ο αέρας στο κορμί σας". Όχι. Να μου λείπει. Τι new age αηδίες είναι αυτές; Αφήστε που έλεγε "νιώστε τη κοιλιά και το κόκυγα". Το «ν» τι απέγινε; Γι’αυτό άλλαξα instructor και πήγα σε μία καινούρια, που λέει: "Καμιά φορά χρειαζόμαστε χαλάρωση. Δεν καλυβόμαστε αλλιώς. Η διαφθορά στην εκκλησία με στιγματίζει ενοχλητικά. Αφήστε την ενέργειά σας να γίνει ένα με την ενέργεια της γης". Αχ, τα σιχαίνομαι αυτά. Κι εκεί που μας σκεπάζει με μια κουβέρτα θέλω να σηκωθώ και να φύγω, ως ένδειξη διαμαρτυριάς για τον χαμένο χρόνο. Γιατί εγώ είμαι εκεί μόνο για να σφίξω γλουτούς, μηρούς και κοιλιακούς, όχι για να γίνω ένα με το σύμπαν. Άσε που στο τέλος μας ευχαριστεί που ενώσαμε τις ενέργειές μας μες στην αίθουσα. Με ρώτησες κυρία μου αν θέλω να ενώσω την ενέργεια μου με την κυρία Πλατίνα, με την κυριά Βρωμόκαλτση και με την κυρία Οι-Παπάδες-Είναι-Καλοί; Μέχρι να εφευρεθεί μια μέθοδος που θα σου επιτρέπει να φτιάχνεις λίγο το σώμα σου μόνη σου, τζάμπα, και στο σπίτι σου, και με ό,τι μουσική γουστάρεις και χωρίς κούραση, ιδρώτα, συμπαντικά μηνύματα, αλληλεπίδραση ενέργειας και βιασμό της ελληνικής γλώσσας, δυστυχώς θα πρέπει να συμβιβαζόμαστε με όλες αυτές τις μαλακίες. Και γιατί; Για να φτιάξουμε αυτά τα κακοφορμισμένα, πλαδαρά κορμιά που είμαστε καταδικασμένες να κουβαλάμε μια ζωή επειδή guess what είμαστε ελληνίδες. Χμπφ! Δε με καλύβει που θα έλεγε και η yoga instructor μου.

5 σχόλια:

Lopi είπε...

Αν δε() σε καλύβει, πες της "αει παράγκα μας" και πήγαινε kick box. Τουλάχιστον εκεί άμα σε τσατίσει κανένας τον πλακώνεις και ξεδίνεις. Και από κορμί φωνή, ε? Εσύ και οι γλουτοί σου θα με θυμηθείτε.

Killah είπε...

axx
to kickboxing mou fainetai poly poly poly kourastiko!
tha ypomeino thn kalyva!

thod. είπε...

ase re killah me ton paliopapantza

Killah είπε...

ti ennoeis thod?
mallon se allo post phgaine

ShoppingTherapy είπε...

oh my god! και νομιζα οτι εγω ειχα πεσει σε βλακα δασκαλο γιογκα, που κρυφα χαμηλωνε τη θερμοκρασια στο κλιματιστικό για να μας πείσει οτι κρυώνουμε γιατί κουραστηκαμε από τη πολύ γιόγκα...και μια κυρατσα διπλα μου ρωτουσε συνεχεια για το ταντρικο σεξ! ελεος. τις επομενες φορες πηγα με το κινητο στη τσεπη, στη δονηση βεβαια, αλλα χτυπουσε συνεχεια εν μεσω 'οοοοοοοοομ'. χαχα. μετα δε ξαναπηγα...