Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

I love Asia


Χθες πέτυχα στην τηλεόραση μια ταινία με την Asia Argento. Έχω θέμα με την Argento. Είχα δει παλιά στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το Scarlet Diva, ταινία που είχε σκηνοθετήσει και πρωταγωνιστούσε, και έκτοτε είχα ενθουσιαστεί. Σέξι, αδύνατη, άγρια, με απίστευτο τατουάζ σε απίστευτο σημείο, με rock attitude, με φανταστικά μαύρα μαλλιά, όμορφο πρόσωπο. Στην ταινία φιλάει αγόρια και κορίτσια, ερωτεύεται rock stars, παλεύει με τους δαίμονες της (cheesy- αλλά αυτό κάνει). Πήρα την αφίσα της ταινίας και την έβαλα στο δωμάτιο μου. Και ερωτεύτηκα τα τατουάζ. Ύστερα έμαθα ότι είναι κόρη του Dario Argento (το προφανές) και της γυναίκας του που λέγεται Daria (!) και ότι έχει παίξει στη Βασιλίσσα Μαργκό. Όταν είδα σε dvd το Scarlet Diva είδα τη συνέντευξη της. Έχει, λέει, πολλές σκηνές-θέματα στο έργο που την έχουν στοιχειώσει και τα παρουσίασε στην ταινία για να γλιτώσει από αυτά, να τα ξορκίσει. Όπως μια ιστορία που περιλαμβάνει μια κυρία, έναν σκύλο και σεξ-δεν θυμάμαι το συνδυασμό δυστυχώς ή ευτυχώς. Λίγο αργότερα, την είδα σε διαφημίσεις της Miss Sixty. Δοκίμασα το τζην που διαφήμιζε αλλά στην Asia που είναι hyper super λεπτούλα ταίριαζε καλύτερα.
Με αφορμή την ταινία που είδα χτες, διάβασα στο ίντερνετ ότι είναι 34 σήμερα, ότι έχει 2 παιδιά, ένα στα 26 από τον Marco Castoldi, που έχει τη μπάντα Bluvertigo, και ένα από τον τωρινό της άντρα, Michele Civetta, σκηνοθέτη (που, σημειωτέον έχει σκηνοθετήσει videos για Lou Reed και Sparklehorse). Επίσης έχει βγάλει ένα βιβίο, το I Love You Kirk, και ξέρει αγγλικά, ρώσικα, και γαλλικά (πέρα από ιταλικά:P).
Επειδή είναι καλλιτέχνις, επειδή ελκύεται από καλλιτέχνες, επειδή οι καλλιτεχνικές της ανησυχίες είναι πολλές και ποικιλόμορφες, επειδή είναι όμορφη, σέξι, rock και ανεπιτήδευτη, επειδή ήταν παντρεμένη με τον Vincent Gallo, επειδή δεν δίστασε να κάνει ένα παιδί στα 26 γιατί προφανώς έτσι το ένιωσε και όχι γιατί "έπρεπε", επειδή φαίνεται πανέξυπνη, επειδή χιλιάδες σκέψεις στοιχειώνουν το μυαλό της, I love Asia Argento!
Υ.Γ Απλώς τη θέλω πίσω με τον Gallo!

6 σχόλια:

Lopi είπε...

Πράγματι, θεϊκό το τατουάζ. Ακόμα και εμένα που δεν τα πολυσυμπαθώ (με τρομάζει η ιδέα του μόνιμου πάνω στο σώμα μου) το συγκεκριμένο το θεωρώ από το τα καλύτερα που έχω δει.

Killah είπε...

re gmt, prospatho na sou afhso comments sto blog sou kai gia kapoio logo den ginetai :( o,ti afhno den yparxei. unless you moderate me :P

Lopi είπε...

Πατάς publish και δεν σε αφήνει ή σου λέει ok και μετά εξαφανίζεται το σχόλιο? Ξαναπροσπάθα (sic) δεν γίνεται, θα σ'αφήσει!
Ή πες τα μου εδώ, γιατί θα με φάει η περιέργεια!

Killah είπε...

just wishing happy birthday!
kai epishs to harem pant apo to pull and bear ti yfasma einai?giati exo ena alla psiloximoniatiko!

Lopi είπε...

Το συγκερκιμένο harem pant είναι πολύ καλοκαιρινό, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Τι καλά, κατάφερες επιτέλους να αφήσεις σχόλιο! Φωτογραφίες πάντως από τα φορεματάκια μετά το Πάσχα, τώρα έχω κάνει βαλίτσα και μετά το γραφείο την κάνω για Πειραιά, Σάμο, γονείς, αρνί-κοκορέτσι-κοντοσούβλι και καφέδες με παλιούς συμμαθητές.
Πριν μπω στον σκυλοπνίχτη πάντως θα ποστάρω και one more thing...

μελ είπε...

αν το πάμε αναδρομικά προς τα πίσω, πρέπει πρώτα να δούμε τον βίνσεντ γκάλο με άλλες 135 γυναίκες και μετά με την άζια αρζέντο.

πόσο.κουλ.μπορεί.να.ήταν.και.οι.δυο.μαζί?

πιο κουλ πεθαίνεις.